Indhent gratis og uforpligtende tilbud på din privatflytning nu!

Tryk på ikonet her under der passer til din opgave.

Udfyld skemaet og modtag tilbuddene på e-mail eller tlf.

Alle privatflytning tilbuddene kommer fra specialister i privatflytning i Danmark og udlandet


1. Beskriv opgaven:

     Udfyld skemaet med

     info om din opgave


2. Modtag tilbud:

     Modtag flyttefirma tilbuddene

     via e-mail eller telefon


3. Vælg flyttefirma:

     Sammenlign flyttefirma

     tilbuddene og vælg flyttefirma

    

Flytning - Fra hus eller Lejlighed:

flyttefirma - tilbud


Tilbud flytning?

Tryk her!

Opbevaring - Møbler eller lignende:

opbevaring


Tilbud opbevaring?

Tryk her!

Småflytning - Klaver - Enkelte ting:

klaverflytning

 

Tilbud småflytning?

Tryk her!

Privatlytning

blankblankblankblankblank
Privatlytning 4.8 out of 5 based on 5 votes.

Privatflytning

Hver dag året rundt er der folk der skal flytte med en privatflytning. Enten fordi at de har fået nyt arbejdeflyttefirma eller måske fordi at de har mødt den store kærlighed eller noget helt andet. Lige meget hvad så er det altid en ordentlig mundfuld at skulle flytte. Nogle folk vælger at klare deres flytning selv og for venner og familie til at hjælpe mens andre overlader det til et professionelt flyttefirma. Det smarte ved at lade et professionelt flyttefirma stå for din flytning er at de har den rette erfaring lige meget om det drejer sig om en stor flytning eller en lille flytning.

Flyttefirma - Billig og professionel privatflytning

Hvis du vil sikre dig at dine ting bliver pakket ordenligt ned så lad flyttefirmaet stå for alt nedpakning af dit inventar. Flyttefirmaet ved hvordan de skal pakke dine rigtigt ned så de ikke bliver beskadiget under flytningen. Flyttefirmaet bruger typisk flyttetæpper og plast til at sikre at tingene ikke støder mod hinanden i flyttekasserne under transporten i flyttebilen.

Flyttefirma - Billig klaverflytning eller pengeskabsflytning.

Flyttefirmaet kan også flytte din klaverflytning, privatflytning, udlandsflytning hvis dette skulle en del af din flytte opgave. Normalt vil flyttefirmaet stille med 2-3 flyttemænd til denne slag flytteopgaver for at sikre dig at der ikke sker skader på klaveret eller døre og paneler når pengeskabet skal flyttes. Flyttefirmaet kommer altid med professionelle bæreseler til din klaverflytning eller pengeskabsflytning så dette udføres helt efter bogen.

Flyttefirma – Billig flytning – Billig opbevaring – Find det her!

Når du vælger et flyttefirma igennem Flyttefirmalisten.dk kan du være sikker på at det flyttefirma du vælger til at udføre din flytning stiller med professionelle flyttemænd der har den rette erfaring inden alle tænkelige former for flytninger. De ved hvor vigtigt at det er at der bliver passet godt på dit møbler under flytningen. Derfor kommer flyttefirmaet også altid med en flyttebil der passer perfekt til din flytning. Dine møbler bliver stillet sikkert på plads i flyttebilen så de ikke vælter rundt under transporten til dit nye hjem. Når flyttebilen er kommet frem til dit nye hjem kan du aftale med flyttefirmaet om de skal sætte dine møbler på plads efter din anvisning eller om du heller selv vil sætte dine møbler på plads.

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00