Flyttefirma Sjælland - Find de billigste flyttefirmaer her!


Her kan du se en liste med nogle af de byer vi har valgt at fremhæve på Sjælland hvor du kan finde et billigt flyttefirma.

Hvis du ikke kan se din by på listen skal du bare benytte dig af linksne her der føre ind til de forskellige info skemaer. 

Find det link der passer til din flytning eller opbevaring og udfyld skemaet med div. info.

Så skal vores smarte system nok sørge for at de flyttefirmaer der holder til i din region vender tilbage med GRATIS! tilbud på din flytning til dig via din e-mail adresse eller telefon.

 

Vi kender det alle sammen godt da vi sikkert alle sammen har prøvet det et par gange her i livet. Nemlig det at skulle flytte fra A til B Det første man tænker er at man ikke orker at slæbe alle sine ting frem og tilbage op og ned af trapper.

Så for man den fixe idé at ringe til sine venner for at høre dem om de ikke har lyst til at hjælpe med at få flyttede dine ting fra dit gamle hjem til dit hjem. Af ren og skær venskab siger et par af dine venner ja til at hjælpe dig med din flytning.

Det skal jo være så billigt som muligt så du lokker med pizza og kolde øl. Nu skal du finde noget at transporter dine møbler frem og tilbage i.

Jagten går nu ind på at finde et lig af en flyttebil der lige ledes helst heller ikke må koste noget da din flytning jo helst skal forgå gratis eller så tæt på som muligt.

Du bruger et par timer på nettet før du finder frem til en meget gammel møgspand af en flyttebil. Den burde ha været sendt på pension for længe siden. Men hvad gaffatape og sort spraymaling ikke kan lappe er ikke småting.

Du for hentede bilen som efter at være gået i stå et utal af gange endelig kan parkeres ude foran din fra flytnings adresse.

Dig og dine venner går i gang med at bærer dine ting ned i bilen som stadigvæk står og larmer oven på den lille køre tur.

Allerede efter at de første par møbler er blevet båret ned til bilen er der kommet ridser i dine møbler fordi at hverken dig eller dine venner har ekspertisen i at flytte rundt på møbler uden at lave ridser i møblerne eller vægge og dørkamme.

Men nu er i gået i gang så i forsætter med at ”lege” flyttemænd. Efter flere timer og mange øl og pizzaer senere er bilen ved at være fyldt op.

Men der mangler stadigvæk flere møbler. Endvidere er i nu også løbet tør for flyttekasser. Så nu mangler du både plads til dine møbler i flyttebilen samt flyttekasser til resten af dine ting.

Du indser nu at i bliver nød til at køre mindst 2 gange for at få plads til det hele. Det er ikke lige frem noget der for humøret til at stige hos dine venner som regnede med at det hele kunne være i bile på en gang.

Alt i mens humøret nærmere sig nul punktet og kræfterne er ved at slippe op triller i af sted i flyttebilen der går i stå hver gang i skal stoppe for rødt eller holde stille.

Efter en meget lang tur med mange unødvendige stop på vejen på grund af flyttebils tilstand når i endelig frem til dit nye hjem.

I begynder at bærer dine ting ind. Men nu begynder det at gå rigtigt galt. Mange af dine ting bliver tabt på gulvet og riset fordi at du og dine venner er løbet tør for kræfter.

Hvilket jo er klart da i ikke er vand til at knokle som flyttefolk hver dag og derfor ikke har rutinen og overblikket.

Døre og dørkamme bliver også riset under indflytningen til dit nye hjem. Langt om længe er dine møbler kommet ind i dit nye hjem.

Men nu skal der tænkes kreativt. For der skal jo køres en gang til så i kan få de sidste møbler med fra dit gamle hjem og hen til det nye.

Du lokker nu med stor middag og rødvin til alle der vil hjælpe med det sidste. I tager turen tilbage igen med en masse unødvendige stop på grund af den gamle flyttebil.

Der bliver jokket med at det kan godt være at den ikke køre så godt. Men til gengæld så er den meget tørstig.

Benzin udgifterne er blevet langt højere end du havde regnet med. Da i endelig kommer tilbage til de sidste møbler kommer du i tanke om at du jo mangler flyttekasser til de sidste små ting.

Men klokken er mange og folk er trætte. Så dine kære ejendele må nøjes med sorte plastiksække. Det er næsten som at slukke ildebrand med benzin.

Dine ting kommer godt ned i de sorte affaldssække. Men dine ting går stykker og bliver riset. I for fyldt flyttebil en sidste gang.

Nu går turen tilbage til dit nye hjem med det sidste. Efter flere unødvendige stop på grund af den gamle bil kommer i endelig frem.

Nu bliver dine møbler mere eller mindre slæbt hen af jorden af dig selv og dine venner fordi at i ingen kræfter har tilbage.

I løbet af et par timer mere løkkes det jer at få tømt flyttebilen for alle dine møbler og småting.

Dine venner går hjem med dårligt humør og ondt i ryggen. Du skal sikkert også lige bruge en dag eller to på at komme dig oven på flytningen.

Men det kun for at finde ud af at mange af dine møbler og andre ejendele har lidt store skader under flytningen.

Det samme har døre og dørkamme. Både i dit nye hjem men også i dit gamle hjem.

Der dumper nu en ekstra regning ind af døren på godtgørelse af skader på døre og dørkamme. Der skal og så en maler på for at udbeder skaderne både i dit nye hjem og det gamle.

Alt i alt er det der skulle ha være en meget billig flytning endt med at blive din dyreste flytning nogensinde.

Gør nu dig selv og dine venner en tjeneste næste gang du skal flytte.

Book din flytning online igennem Flyttefirmalisten.dk Det er billigere end du tror.


Flyttefirma Storkøbenhavn – Billigste Flyttefirma i Storkøbenhavn

Sjælland - København

blankblankblankblankblank

Læs mere: Flyttefirma Storkøbenhavn – Billigste Flyttefirma i Storkøbenhavn

 

Flyttefirma Haslev – Find det billigste flyttefirma i Haslev her!

Sjælland - Midtsjælland

blankblankblankblankblank

Læs mere: Flyttefirma Haslev – Find det billigste flyttefirma i Haslev her!

Flyttefirma Ringsted – Det billigste flyttefirma i Ringsted

Sjælland - Midtsjælland

blankblankblankblankblank

Læs mere: Flyttefirma Ringsted – Det billigste flyttefirma i Ringsted

 

Flyttefirma Holbæk – Find det billigste flyttefirma i Holbæk her!

Sjælland - Vestsjælland

blankblankblankblankblank

Læs mere: Flyttefirma Holbæk – Find det billigste flyttefirma i Holbæk her!

Flyttefirma Nykøbing Sj.– Det billigste Flyttefirma i Nykøbing Sj.

Sjælland - Vestsjælland

blankblankblankblankblank

Læs mere: Flyttefirma Nykøbing Sj.– Det billigste Flyttefirma i Nykøbing Sj.

 

Side 1 ud af 8

«FørsteForrige12345678NæsteSidste»

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00