Flyttetips

flyttefirma Flyttefirma - Det behøver ikke koste mange penge at flytte med et professionelt flyttefirma. Hvis bare du ved hvordan du bærer dig ad, kan du nemt finde et billigt flyttefirma. Du kan pakke det hele ned selv og få vennerne til at hjælpe dig med at bære det ned til flyttemanden. Så bliver dine udgifter skåret betydeligt ned.

Flyttefirma - Klaverflytning - Udlandsflytning - Intern Flytning - m.m.

Du kan også vælge en totalflytning hvor et professionelt billigt flyttefirma klarer alting fra A til Z. Flyttefirmaet pakker og emballerer alt dit indbo, og bærer det ud og ind og stiller det hele på plads efter din anvisning i dit nye hjem. Dette sparer dig meget tid og mange kræfter.

Flyttefirma - Få flere flyttetilbud og spar helt op til 70%

Mange vælger en løsningsmodel, de pakker selv det meste, dernæst hyrer de en billig flytteforretning til at klare flytningen samt transporten af møblerne og de mange flyttekasser. En god ting at huske, du hæfter selv for alt, du selv har ned pakket, så går noget i stykker på vejen, er det for din egen udgift! Det bedste for dig vil derfor være at vælge nogle erfarne flyttefolk, som pakker de udsatte ting ned for dig, hermed er du så forsikret gennem flyttefirmaet.

Flyttefirma - Billig flytning og billig opbevaring

Ønsker du at få det mest nøjagtige tilbud på din flytning, fra et billigt flyttefirma hos Flyttefirmalisten.dk, skal du bede om en besigtigelse af dit hjem/virksomhed, fortæl nøjagtigt hvad der skal flyttes. En god tommelfingerregel, sørg altid for at du får bekræftet at også et billigt flyttefirma har orden i forsikringspapirerne! Alle flyttefirmaer store,- såvel som et lille billigt flyttefirma hos Flyttefirmalisten.dk skal dokumenter, de har orden i deres forsikringspapirer.

flytning - tilbud

 

Flyttefirmalisten.dk gør sit til at tjekke at der er orden i forsikringspapirerne hos vores tilmeldte Flyttefirmaer. Men for en sikkerheds skyld, skal du altid selv tjekke efter inden du siger ja til, at lade flyttefirmaet udføre din flytning. 50.000 kroner er normalt maksimums grænsen for erstatning per ting! Så har du noget, der overstiger denne max grænse, skal du, for din egen skyld, gøre flyttefirmaet opmærksom på tingens værdi, så flyttefirmaet kan lave en særforsikring vedr. den / de genstande, det drejer sig om!

Husk ikke at overfylde flyttekasserne. Bestil derfor hellere for mange end for lidt flytte kasser. Det er også en super god idé at skrive hvad der i flyttekasserne uden på flyttekasserne, så det nemmere at pakke ud når du kommer frem til dit nye hjem.

En mundtlig aftale er fin. Men få ALTID! et skriftligt tilbud fra det flyttefirma der skal forestå flytningen inden din flytning starter! Sørg for at der i aftalen bl.a. står, hvor mange flyttemænd der er aftalt til og hjælpe til med flytningen. Om det er en fast pris, eller prisen er på timebasis.

Uanset hvad, så sørg for at beløbene er skrevet ind i det skriftlige tilbud. Hvis du har punkter du ønsker at være helt sikker på, sørg for at de bliver skrevet ind i det skriftlige tilbud, som begge parter skal underskrive og have en kopi af hver!,- inden flytning starter.

 

Huskeliste:

1: Aflever alle nøgler!

2: Sørg altid for at have nøglen til dit nye hjem med, når du flytter!

3: Meld flytningen i god tid!

4: Aflæs el, gas, vand, varmeforbrug, og sluk for alle installationer inden fraflytningen!

5: Fortæl familie, venner, naboer, kollegaer evt. kæresten/konen/manden at du flytter :-)

6: Afmeld fastnettelefonen, Internettet, antenne, og udbyder af tv-kanaler.

7: Husk at aflevere dit vaskekort m.m.

8: Tøm dit kælderrum og eller loftsrum!

9: Sørg for at dit/ dine eventuelle husdyr også får en blid og sikker flytning!

10: Rengør det sted/hjem du flytter fra!

11: Sørg altid for at du har skrevet din nye adresse ned med rette postnummer og bynavn på en seddel du har i tasken, som er med inde i kabinen, ligeledes skal du selvfølgelig også have penge, pas, id, det underskerevne skøde, aftalen med flyttefirmaet på skrift, sygesikringsbevis indenfor rækkevidde!

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00